https://mentelityfundraisers.kentaa.com/evenement/fanatic-sup11citytour

HOME

DEALERS

GOED DOEL

EVENEMENTEN

ACADEMY

CONTACT

MERKEN

'One Team,

One Mission!'

11 Steden, € 11.000,-

De Mentelity SUPdag is één van de vele games die georganiseerd wordt door de Mentelity Foundation om kinderen en (jong)volwassenen met een lichamelijke uitdaging aan het bewegen krijgen. Daarmee wil oprichtster en meervoudig paralympisch kampioene snowboarden Bibian Mentel ze laten denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen.

 

Fanatic werkt al jaren samen met de Mentelity Foundation om van de jaarlijkse Mentelity SUPdag een succes te maken. Tijdens de Mentelity SUPdag hebben we als doel om iedereen op de SUP te krijgen en een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

 

Maar dit jaar gaan we nog een stapje verder!

 

Het team van Fanatic SUP Benelux gaat in september 2020 de Elfstedentocht Suppen voor de Mentelity Foundation. De uitdaging voor het team van getrainde sporters is om dit zo goed en zo snel mogelijk te volbrengen. We hopen zo een mooi bedrag op te halen zodat de Mentelity Foundation kan blijven doen wat ze doen.

 

De SUP Elfstedentocht vindt plaats van 5 t/m 13 september 2020. Een uitdaging van 220 km die zowel non stop (5-6 september) als verspreid over 5 dagen (9-13 september) gesupt kan worden. De tijd op de SUP zal tussen de 24 en 30 uur liggen.

 

Anne Marie Reichman, Emma Reijmerink, Niek van der Linde, Pascal Bleys, Jochum Steur, Jelle Steenbeek en Herman van den Berg gaan voor de non-stop editie. Ella Oesterholt, Kjell de Bruijn en Joep van Bakel starten in de 5-dagen editie.

 

Doneer op deze pagina om de Mentelity Foundation te steunen en de deelnemers te motiveren tijdens deze zware tocht!